Miten Tilata Lisäravinteita Netistä

Lisäravinteiden tilaus voi olla etenkin aloittelijalle aika hankalaa. Mitä tilaisi ja mistä tilaisi. Tai ehkä haluaisit tilata lisäravinteita lahjaksi ystävällesi, mutta et ole varma hänen tarpeistaan. Minä olin tällaisessa tilanteessa vähän aikaa sitten, kun piti keksiä hyvä lahjaidea parhaalle ystävälleni. Mietin kauan osto-suunnitelmaani, ajattelin jopa jossain vaiheessa jättää koko juhlat väliin ja keksiä jonkin tekosyyn tai sairastua sopivasti, kunnes lopulta päädyin ostamaan hänelle lahjakortin Groupon.fi-palveluun. Olin sattumalta huomannut heidän uutiskirjeestään Aminopörssi-lisäravinnekaupan mainostavan lahjakorttiaan ja pääsin siis eroon lahjaongelmasta antamalla ystäväni päättää itse haluamansa lisäravinteet.

Treenipäiväkirjan mukaan tulokset ovat parantuneet

Ystäväni syntymäpäivistä on nyt pari kuukautta. Hän käytti lisäravinnekaupan lahjakortin kreatiinin ostoon. Kävin kurkkaamassa hänen treenipäiväkirjaansa Pakkotoiston palstalla ja huomasin hänen tulostensa parantuneen selvästi. Lisää voimaa oli selvästi tullut etenkin suuriin lihaksiin ja hän oli myös itse sitä mieltä, että tästä kokeilusta oli ollut apua suorituskyvyn kasvattamisessa. Lisäravinteista on siis selkeästi hyötyä, enkä ole kuullut mistään haittavaikutuksisa, jopa wikipedian artikkelissa, jossa suhtaudutaan aika negatiivisesti kreatiinin hyötyihin, kerrotaan että haittoja voi olla vain, jos ostaa liian halpaa epäpuhdasta kreatiinia, mutta jos ostaa hyvälaatuista kreatiinia, sitä voi käyttää aivan turvallisesti.

Säännöllinen kreatiinin käyttö ja terveellinen ruokavalio auttavat

Olen itsekin käyttänyt kreatiinia säännöllisesti salilla käydessäni. En tietenkään pelkästään ole noiden lisäravinteiden avulla havitellut sitä täydellisiä treenituloksia, vaan tärkeintä on syödä monipuolisesti ja säännöllisesti. Terveellistä vähärasvaista ja proteiinipitoista ruokaa ja ateriat 6 kertaa päivässä. Oma kehitykseni on mennyt aika pitkälti treenisuunnitelmien mukaan, aika nopeasti olen kehittynyt, eikä sairastumisia tai loukkaantumisia ole ilmennyt. Lisäravinteet ovat täydentäneet hyvin omaa ruokavaliotani ja ehdottomasti niistä ei ole ollut mitään haittaa.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: